alt

9. TKG programına Irak'ın Kerkük kentinden katılan KHALİD MAYAS (ortada) 3 Nisan 2016 Pazar akşamı  Bilkent Üniversitesi'nin kurucusu, hemşehrisi Prof. Dr. İHSAN DOĞRAMACI'nın anısına Bilkent Senfoni Orkestrası tarafında verilen konserde Devlet Tiyatrosu sanatçısı MESUDE YILMAZ (sağda) ve   eşi ERDAL YILMAZ  (solda) ile tanıştı.

alt

Bilkent Senfoni Orkestrası Irak Türkmeni Prof. Dr. İHSAN DOĞRAMACI'nın Başkent Ankara'ya en özel armağanı olarak toplumun kültürel gelişimine büyük katkı yapmaktadır.

alt

Bilkent Senfoni Orkestrası  şef GÜRER AYKAL'ın yönetiminde piyano sanatçısı GÜLSİN ONAY'a eşlik etti. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşa Girişimciler programına Irak'ın  Kerkük şehrinden katılan KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS (soldan 2.) müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir. 

alt