alt

11. TKG programına Rusya Federasyonu'nun başenti Moskova'dan katılan  ALİSA BUROVA  (soldan 2.) ve arkadaşları hasta çocuklar yararına  3 Nisan 2016 Pazar günü İstanbul'da  Moda Parkı'nda VBirikte Güçlüyüz başlığı altında dayanışma kermesi düzenledi. 

11. TKG üyesi ALİSA BUROVA  ve arkadaşları Türkiye’de tedavi gören iki Ukraynalı ve bir Kazak çocuğun hastane masrafları için Kadıköy’de Moda Parkında kermes düzenlndi. Tedavisi süren miniklerin yardım çığlığına, hayırseverler kayıtsız kalmadı.

Ülkelerindeki sağlık hizmetinin yetersizliği nedeniyle adeta ölüme terk edilen Rus ve Ukraynalı Karolina Ryaba (6 yaş), Sofia Petrauskas (4 yaş) ile Kazak Devrim Yılmaz’ın (2 yaş) yardım çığlığı karşılık buldu. Düzenlenen kermes ile miniklerin tedavileri için gerekli maddi destek verilecek. Talihsiz üç çocuğun yolu, İstanbul’da aynı hastalıkla pençeleşirken kesişti. Miniklerin üçüne de beyin tümörü teşhisi konuldu. Çocuklarının tedavileri için işlerini ve vatanlarını bırakıp gelen aileler, bir süre sonra maddi sıkıntılar yaşamaya başladı. Tedavi masrafları günden güne artan çocukların yardım çığlığına hayırsever gönüllüler kulak verdi.

Yeni Yüzyıl Gazetesinde yayınlanan fotoğaflı kermes haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

11. TKG programı katılımcısı ALİSA BUROVA (sağda)  gönüllülerle birikte gerçekleştirdiği "3. Birlikte Güçlüyüz Kermesi"ni de başarıyla tamamladı. Kermeste alış veriş yaparak,  el işi atölyelerine  katılarak ve hoş vakit geçiren yerli yabancı hayırseverlerin sayesinde beyin kanseri hastası minikler Sofiya, Karolina ve Devrim için yaklaşı 14. bin TL toplandı.

Hasta çocuklar yararına yürütüğü gönüllü çalışmalar nedeniyle ALİSA BUROVA arkadaşımızı kutluyor, yardım projelerinde başarılar diliyoruz.  

Haber Türk portalında yayınlanan kermes haberine  ve CNN Türk TV kanalında yayınlanan kermes  haberinin videosuna ulaşmak için bu  için bu linkin ziyaret edilmesi  gerekmektedir.

alt

3. Dayanışma Kermesi- Birlikte Güçlüyüz etkinliğinin facebook sayfasına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

CNN Türk TV kanalıdna 10'dan Sonra programında yayınlanan kermes haberinin görüntülerine bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe  Konuşan Girişimciler programına Rusya'dan katılan ALİSA BUROVA  yarı zamanlı olarak  Türkiye'de İstanbul ve Antalya'da yaşamakta, organizasyon ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.   

11. TKG programı katılımcısı ALİSA BUROVA'nın sahip olduğu Turkish Club Event Group, çeşitli organizasyon hizmetlerini sunmaktadır.  Moskova ve Türkiye'de (Antalya, İstanbul) kurumsal gece, konser, mezuniyet balosu, doğum günü vb etkinlikler düzenlemekte, Rus-Türk ve Rus düğün organizasyonu, sunuculuk ve DJ hizmeti vermektedir.

ALİSA BUROVA'nın Alya Organizasyon ve Tanıtım adındaki  alt şirketi ise, Moskova'da resmi heyet ziyaret organizasyon hizmetleri (uçak biletleri, otel, lojistik yer hizmetleri, rehber, tercuman hizmetleri) sunmaktadır.  

Basilique Film Production adlı alt şirketi ise, Moskova, Antalya ve bölgesi, İstanbul, Çanakkale, Alanya, Trabzon, Sinop, Ankara şehirlerinde yerel sinema produksyon ve yapım hizmetlerini (ekip, cast, kamera, ışık, lokasyon seçimi, izinler) sunmaktadır.