alt

9. TKG üyesi KHALİD MAYAS (solda),  2011 yılında Musul BaşkonsoIsoluğuna atanan AHMET YAZAL  (sağdan 2.) ile Ankara'da görüştü.

Musul eski Ticaret Müşaviri MEHMET ARGÜÇ'ün (sağ başta)  katılımıyla biraraya gelen eski dostlar 31 Mart 2016 Perşembe günü Meşhur  Tavacı Recep Usta Lokantasında  öğle yemeğinde buluştu.

KHALİD MAYAS   Mususl eski başkonsolsouna Kerkük Kalesini gösteren bir tablo hedie etti.

alt

9. TKG üyesi KHALİD MAYAS (solda) ile Musul  Başkonsolosu olarak görev yaptığı dönemde tanışan ve bir çok proje ve etkinikte birlikte çalışan AHMET YAZAL (ortada) halen Dışişleri Bakanlığı Irak'la İlşkiler Genel Müdür yardımcııs olarak görev yapmaktadır.  

Ekonomi bakanlığı Mususl Ticaret Müşavviri olarak görev yapan MEMHET ARGÜÇ (sağda), İŞİD'in Musul Başkonsolosluğu'nu  işgali sırasında 101 gün rehin olarak kalmış ve kurtarıldıktan sonra da emekli olmuştur. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşa Girişimciler programına Irak'ın  Kerkük şehrinden katılan KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.