alt

8. TKG programına Romanya'dan katılan ABDURAMAN  ERTHAN TANIOR  (solda) ve Kırgızistan temsilcisi SEMETEI OMURGAZY UULU (sağda) 11.İdeal Home Fuarı kapsamında TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinde karşılaştı. Sekiz yıl aradan sonra gerçekleşen bu buluşma arkadaşlıklarını yeniledi ve geliştirdi. 

İdeal Home Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

31 Mart - 3 Nisan 2016 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezine düzenlenen  11. Uluslararası İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarında Züccaciye, cam, porselen, seramik sofra ve mutfak eşyaları, çelik mutfak eşyaları, ev tekstili, hediyelik eşya &dekoratif ürünler, elektrikli ev aletleri, plastik, dekoratif mobilya, banyo& mutfak aksesuarları, aydınlatma &avize ve tüm çeyiz ürünleri sergilenmektedir.

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

8.TKG üyesi  ABDURMAN ERTHAN TANİOR İstanbul Gazi Osmanpaşa  Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmüştür. Faaliyet alanı otomotiv yedek parça, elektrikli ev eşyaları ve  soba olan şirket sahibidir. Romanya Türk Demokrat Birliği Üyesidir. 

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan  SEMETEI OMURGAZY UULU, tekstil sektöründe şirket sahibidir. Bişkek’de ve Kazakistan’da toplam 12 adet hazır giyim, ayakkabı ve aksesuar satışı yapılan mağazaları bulunmaktadır. Ürünlerini Türkiye’den ve Çin’den temin etmektedir.  Kırgızistan Genç İş Adamlar Derneği Üyesidir. Bunlara ek olarak, şirketi gıda ve inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir.