alt

4. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan  MURAT YUNUS HALİL (sağ başta) Bulgaristan'ıın Flibe şehrinde  düzenlenen AGRA 2016 Plovdiv Uluslararası Tarım  Fuarını ziyaret eden heyette yer aldı.

Bulgaristan'ın Filibe (Plovdiv) şehrinde 24-28 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen AGRA 2016 - Uluslararası Tarım Fuarı çeşitli ülkelerden tarımcıları ve tarım makinaları üreticilerini bir araya getirmiştir.

Bu yıl 25. kez  açılan AGRA 2016 Fuarında; toprak verimliliğini rehabilite eden karışım, kraliçe arıları yakalama aleti, üretimini doğrudan pazarlamak isteyen tarım üreticileri için dondurucu sistemi bulunan ve vitrine dönüşen römork vb. yenilikler tanıtılmıştır.

Bulgaristan'ın Filibe şehrinde her yıl düzenlenen Uluslararası Tarım ve Gıda Fuarı bu yıl 24-28 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleşmiştir. AGRA Tarım Fuarında tarım ve hayvancılık ekipmanları, tohum ve ekim ürünleri, tarım makineleri ve yedek parçaları, atrım ilaçları gibi çeşitli ürünler yer almaktadır.

Filibe'de gerçekleştirilen Uluslararası Tarım ve Gıda Fuarı çerçevesinde aynı zamanda arıcılık, bağcılık, gıda ürünleri ve paketleme teknolojileri, hotel ve restaurant ekipmanlarının da sergilendiği standlar eşzamanlı olarak sergilenmiştir.

Edirne TSO web sayfasında yayınlanan fuar duyurusuna bu linkten ulaşmak mümkündür.

Ekonomi Bakanlığı'nı web sayfasındaki Filibe AGRA 2016 Fuarının duyurusuna ulaşamak için bu linki tıklamak yeterli olcaktır.

Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan fuar haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

4. TKG üyesi MURAT YUNUS HALİL (arka sırada, ortada)  ekip arkadaşları ile birikte fuarda ürünlerini sergileyen şirketlerin stantlarını ziyaret etti.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri, Nevşehir ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Batı Trakya'dan katılan MURAT YUNUS HALİL, bilişim sektöründe faaiyet gösteren şirket sahibidir.. İnternet kafe işletmekte ve şirketlere  donanım ve servis hizmetleri sağlamaktadır. Ayrıca eşi ile birlikte kurdukları şirkette yufka üretmekte ve başta Atina olmak üzere tüm Yunanistan'a el yapımı yufkaları pazarlamakadır.