alt

18. TKG programı sırasında tanışan Kosova temsilcileri EDİS BUNJAKU (solda) ve NADİR SHANTİRİ (sağda) kısa sürede arkadaş oldu ve programdan sonra da görüşmek üzere sözleşti. 

alt

18. TKG programına Türkmenistan'da katılan  BATYR ASHYROV  (sağda)  ve KAKAMYRAT HYDYROV  (solda) heyet üyeleri ile İstanbul'da  vedalaştı.

alt

18. TKG programına Rusya Federasyonu'nun farklı özerk cumhuriyetlerinden katılan  temsilciler Başkurdistan/Ufa'dan İLNUR SHANGAREEV  (sol başta) ve SALAVAT MUTALOV (soldan 2.),  Tataristan/Kazan'dan MARSEL SABIROV (soldan 3.) ve NURİSLAM ZARİPOV (sağdan 2.) ve  Çuvaşistan/Çeboksarı'dan RUSTAM ZAKHADİNOV kısa sürede arkadaş oldu.

alt

Yunanistan Batı Trakya'dan GÜNER MUSTAFA  18. Türkçe Konuşan Girişimciler programının etkin ve verimli geçtiğini belirtti.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Sırbistan Sancak temsilcisi  MUŞO TURKOVİÇ (sol başta), Arnavutluk'tan katılan ZAMİR CUNGU (soldan 2.)  Kosova'dan gelen EDİS BUNJAKU (soldan 3.) ve NADİR SHANTİRİ (sağ başta)   18. TKG programı heyet  başkanu SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.) ve KKTC'den GİZEM ÇELİKER (sağdan 3.) TOBB İstanbul Binasında düzenlenen toplantı sırasında vedalaştı.