alt

18. TKG heyeti  üyelerinden KKTC'den BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sol başta), GİZEM ÇELİKER (soldan 2.), Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ (sağdan 2.) ve Romanya'dan NUREDİN EMURLA (sağ başta)  Ankara'da konakladıkları  Gür Kent Otel'in müdürü FÜSUN TOPKARA (sağdan 3.) ile görüşerek, baştan buyana TKG programına ve katılımcılara gösterilen konukseverlik nedeniyle teşekkür etti. 

FÜSUN TOPKARA'nın evlilik hazırlığı yaptığını öğrenen 18. TKG üyeleri gelin adayına Kırgız  Ece  Kaftanı giydirdi, Kıbrıs Lefkere işlemesi armağan etti.

alt

18. TKG üyeleri Batı Trakya'dan ALİ CHAF ALİ (sol başta), İran'dan AMİR ZAREİ  (soldan 3.), KKTC'den  BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sağdan 3.), GİZEM ÇELİKER (sağdan 2.) ve Almanya'dan  PINAR ÖZYILMAZ (sağ başta)  Kent Otel'de kahvaltı salonunda ünlü tiyatro sanatçıları   SÜHEYL UYGUR ve BEHZAT UYGUR ile tanıştı.  

alt

Türk Tiyatro tarihinin unutulmaz sanatçısı rahmetli NEJAT UYGUR'un oğulları da babalarının  yoğun emekle aydınlattığı yolda ilerlemektedir. Uygur Tiyatro'nun web sayfasına bu linkten ulaşılmaktadır.  

alt

18. TKG üyeleri adına Türkmenistan'dan KAKAMYRAT HYDYROV (sol başta)  ve  BATYR ASHYROV (sağdan 2.)  kendileri ile tanışmak ve  programın ilk günlerinde yardım etmek için  KTC'den özel olarak gelen 17. TKG programı katılımcısı MUSLU AKGÜNEY'e  (soldan 3.)  teşekkürlerini sundu. Heyet başkanı Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (sağ başta) hediye takdimine eşlik etti.   

alt

18. TKG üyeleri  Kent Otelde konakladıkları sürede akşam yemeklerinden sonra Kent  Otel'de  toplantı salonudna birrada kalarak program akışı züerinde çalıştı.  Türkmenistan'dan KAKAMYRAT HYDYROV  (ortada )ve Ukrayna'dan  NATALIIA  TYMKOVSKA- TİNA Tİ (sağda)  18. TKG fotoğraf albümü üzerinde çalışırken Tacikistan'dan  ABDUMATİN FAİZULLOEV  arkadaşlarına eşlik etti.  

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimcile rprogramına katılan konuklar  geceleri Kent Otelde sürekli birarada  kaldılar ve programın daha iyi işlemesi için çaba gösterdiler.  

alt

Azerbaycan'dan SABUHI GARAYEV  (sol başta) Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ (soldan 2.) KKTC'den BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sağdan 2.) ve MUSLU AKGÜNEY (sağ başta) Kent Otelde neşeli anlar paylaştı.

alt

18. TKG programına Irak'tan katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (sol başta) ve SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (sağ başta) heyet başkanı Almanya'dan SALİH TAŞDİREK ile Kent Otel akşamında kameraya birlikte gülümsedi.