alt

11. TKG üyesi Dr. NEJAT DOĞAN (soldan 2.) ve ikiz kardeşi Dr. NECDET DOĞAN  T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji  Bakanı FİKRİ IŞIK'in  Stutgart'ta yaşayan Türk işadamları ile buluşması için TOBB tarafından   Hotel Steigenberger Graf Zeppelin'de düzenlenen  akşam yemeğine katıldı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin organizasyonunda, Almanya’ya giden Almanya Sanayi 4.0 Çalışmaları İnceleme Heyeti, Stuttgart kentindeki Bosch, Mercedes ve Wittenstein fabrikalarını gezerek, incelemelerde bulundu. ​heyete fabrika ziyaretlerinde, yetkililer tarafından Sanayi 4.0 sunumu yapıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ENDER YORGANCILAR ile TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı  İBRAHİM BURKAY'ın yer aldığı heyet, ziyaretlerin ardından TOBB'un ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde Baden Württemberg bölgesinde yerleşik işadamları ile bir araya geldi.

 

TOBB web sayfasında yayınlanan Almanya sanayi ziyareti haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edimesi gerekmektedir.

alt

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Almanya temasları kapsamında Stuttgart kentindeki Mercedes Benz ve Wittenstein fabrikalarına ziyarette bulundu.

Bakan Işık'ı Mercedes Benz'in Stuttgart yakınlarındaki Sindelfingen kasabasında bulunan fabrikasında Daimler AG İşçi Temsilcisi Ergun Lümali ve Mercedes Benz Sindelfingen Fabrika Müdürü Michael Bauer karşıladı. Burada şirket yetkilileri Sanayi 4.0’la ilgili sunum yaptı. Ardından Bakan Işık, beraberindeki heyetle fabrikayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın kişisel web sayfasına yayınlanan  Stuttgart ziyaretine ait ayrıntılara ve farklı fotoğraflra ulaşmak için lütfen tıklayınız.

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul  illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan  katılan ikiz kardeşler Dr. NECDET DOĞAN  (solda)  ve Dr. NEJAT DOĞAN (sağda)  Türkiye'nin  Sanayi 4.0 programını  hedefleri arasına almasını memenuniyetle karşıladı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı FİKRİ IŞIK'a elektirkli otomobillerin teknolojisi ve geleceği konusunda bilgi sunan 11. TKG üyeleri  Dr. NECDET DOĞAN ve Dr. NEJAT DOĞAN  Türkiye'nin Sanayi 4.0 programı kapsamında yapılacak çalışmaları desteklemeye  ve katkı sunmaya ahzır olduklaraını ifade ettiler.  

alt

 

Bakan Işık, Mercedes Benz fabrikası  ziyaretinin ardından Wittenstein fabrikasını da ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

alt

Bloomberght haber portalında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

11. TKG programına Almanya'dan katılan Dr. NEJAT DOĞAN  (sağ başta) Daimler Türk Treff ekibinde  Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

11. TKG üyesi Dr. NECDET DOĞAN  otomotiv yedek parça, plastik enjeksiyon parçaları üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca  enerji sektörü ve nano teknoloji alanında  proje geliştirme faaliyeti bulunmaktadır. Uluslararası Türk Ticaret Merkezi (ITBC)  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.