alt

13. TKG programına Kosova'dan katılan NEHARİ KAZAZ  (soldan 2.) arkadaşları ile birlikte Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 17-23 Mart 2016 tarihleri arasında  düzenlenen Otomobil Fuarını ziyaret etti.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'nın Türk şehri Prizren'den katılan NEHARİ KAZAZ, (solda) mobilya ve koltuk döşeme şirketi sahibidir. Esnaf Prizren Derneği üyesidir. 

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Belgrad Otomobil Fuarı kapsamında eski model arabalar  da sergilendi. Belgrad Car Show hakkında ayırntılı bilgiye bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

13. TKG üyesi NEHARİ KAZAZ (soldan 2.)  ve arkadaşları Balkanların en önemli otomobil fuarını ziyaret derek, son model otomobilleri inceleme fırsatını değerlendirdi. 

Sabah Gazetesi portalında yayaınlanan fuarda sergilenen araçların fotoğraflarına  bu linkten ulaşılmaktadır. 

Bu yıl elliüçüncü kez  düzenlenen Belgrad Otomobil Fuarında 20 ülkeden, otuzbeş otomotiv markası 300 stantta yeni modellerini sergiledi.

Balkanların en eski ve en büyük organizasyonlarından biri olma özelliği taşıyan bu fuarda, yeni modellerin yanı sıra araç ekipmanı ve aksesuarları da sergilenmektedir. Fuarın 2 numaralı salonunda ise en yeni motosiklet ve mobilet modelleri ziyaretçilerin  beğenisine sunuldu.