alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan ERGİN SUNGUR  programdan tam 4 yıl sonra, 17 Mart 2016 Perşembe günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni ziyaret etti. 

Kosova'dan 14. TKG üyesi ERGİN SUNGUR TİKA tarafından 16 Mart 2016 Çarşamba günü Ankara'da düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısına katıldı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'nın Vıçıtırın şehrinden  katılan  ERGİN SUNGUR  (solda)  inşaat sektöründe faaliyet gösteren dış cephe kaplama imalatı ve uygulaması yapan şirket sahibidir. Kosova-Türkiye Ticaret Odası üyesidir.

alt

ERGİN SUNGUR'un (sağda)  TİKA proje tanıtım toplantısına davet edilmesi TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Lütfen tıklayınız. 

alt

14. TKG üyesi  ERGİN SUNGUR  (solda) başkanı olduğu Çeşme Kültür Derneği'nin bir faaliyeti olarak her yıl Ramazan Ayında  Ankara Mamak Belediyesi ile işbirliği yaparak, Kosova'nın Vushtrri (Vıçıtırın) şehrinde İftar Çadırı kurulumasını sağlamaktadır.