alt

Kosova'dan 14. TKG üyesi ERGİN SUNGUR (sağdan 2.) TİKA tarafından 16 Mart 2016 Çarşamba günü Ankara'da düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısına katıldı.

Arnavutluk İşkodra şehrinde Şeyh Şamia Lisesi ve restorasyonu tamamlanan Kosova Emin Paşa Camii açılışları ile açılışları 2016 yılı içinde yapılacak projelerin tanıtım töreni Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla Ankara Ticaret Odası'nın Congresium  binasında yapıldı.

Sözcü Gazetesinde yayınlanan habere ulaşmk için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

14. TKG üyesi ERGİN SUNGUR (soldan 4.) proje tanıtım toplantısına TİKA tarafından davet edildi ve Sürmeli Otel'de konuk edildi. 

T.C. Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) “Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza” adlı TİKA Projeleri Tanıtım Töreni 16 Mart 2016 Çarşamba günü ATO Congresium Angora Salonu’nda saat 11:00’da başladı.  Törende 2015 yılında binlerce proje gerçekleştiren TİKA’nın açılışa hazır ve 2016 yılında tamamlanacak 53 projesinin tanıtımı yapıldı.

Program da ayrıca TİKA tarafından restore edilen Kosova Prizren Emin Paşa Camii ve Arnavutluk'ta bulunan İşkodra Sheh Shamia Lisesi’nin açılışı Cumhurbaşkanının canlı yayın bağlantısı ile gerçekleştirildi.

Balkan Günlüğü haber portalında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

TİKA'nın web sayfasında yayınlanan ayrıntılı habere  bu ilnkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'nın Vıçıtırın şehrinden  katılan  ERGİN SUNGUR   inşaat sektöründe faaliyet gösteren dış cephe kaplama imalatı ve uygulaması yapan şirket sahibidir. Kosova-Türkiye Ticaret Odası üyesidir.

14. TKG üyesi  ERGİN SUNGUR  başkanı olduğu Çeşme Kültür Derneği'nin bir faaliyeti olarak her yıl Ramazan Ayında  Ankara Mamak Belediyesi ile işbirliği yaparak, Kosova'nın Vushtrri (Vıçıtırın) şehrinde İftar Çadırı kurulumasını sağlamaktadır. 

alt

14. TKG üyesi ERGİN SUNGUR (solda), Ankara'da bulunduğu sırada  17 Mart 2016 Perşembe günü TOBB'u ziyaret ederek,  4 yıl aradan sonra İkiz Kuleler'de öğle yemeğine konuk oldu.