alt

4. TKG programı üyesi LEVENT ÖZDERDAĞ,  18 Mart 2018 Cuma günü Girne'de düzenlenen ve KKTC'nin ekonomi ve siyasi durumunun  analiz edildiği 2. Kıbrıs Ekonomi Zirvesine katılarak, sunumları ilgiyle izledi ve değerlendirmelerini paylaştı. 

Creditwest Bank tarafından Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Kıbrıs Türk Bankalar Birliği’nin ortaklığında gerçekleştirilen ve Kıbrıs’ta olası bir çözüm sonrası bankacılık ile reel sektörün durumunun irdelendiği 2. Kıbrıs Ekonomi Zirvesi, Acapulco Resort Convention Spa Otel’de düzenlendi.

NTV  portalında yayınlanan görüntülü zirve haberine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Zirve,  Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmaların ardından paneller  yapıldı. Zirvede ‘Kıbrıs Bankacılık Sektörünün Avrupa Birliğine Entegrasyon Süreci’  ve “Çözüm Sonrası Finansal İklim: Normalleşen Ekonomik Ortama Uyum ve Beklentiler” konulu  iki panel düzenlendi. 

Havadis Kıbrıs portalındna yayınlanan 2. Kıbrıs Ekonomi Zirvesi ile ilgili fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

KKTC Medya portalındaki zirve haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

BRT TV  web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC tesmsilcisi olarak kataılan LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında  Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linin tıklanması yeterli olacaktır. 

İspanyol çanta ve ayakakkabı markası Menbur Shoes markasının Kıbrıs temsilciliğini de alan 4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ  eşi ile birlikte   Doğa Park AVM'de satış mağazası açmıştır.