18.TKG programına katılan konuk girişimciler 8 Mayıs 2015 Cuma günü Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, ikili iş görüşmeleri yaptı.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan GURAM GOGUA ve heyet üyeleri Gaziantep Sanayi Odası'nın gösterdiği ilgiden ve ev sahipliğinden memnun kaldı.

18. TKG programı katılımcıları Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'in çiçekli bahçesinde  grup fotoğrafında buluştu.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan girişimciler Gaziantep'in sanayideki gelişmişlik  düzeyini çok  etkileyici, buldu.

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Gagavuzya özerk bölgesinden katılan VALERİ CHILIOGLO (soldan 2.) Gaziantep  Sanayi Odası'nın ev  sahipliğinde OSB lokantasında  heyet üyeleri için düzenlenen öğle yemeğinde sunulan yerel tadları çok beğendi.

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER  (soldan 2.) vBİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sol başta)  dönem arkadaşları  Ukrayna'dan  ALİNA POTAPOVA (sağ başta) ve Romanya'dan   NUREDİN EMURLA'ya (soldan 3.)  Gaziantep  Mutfağı hakkında bilgi vererek,  OSB  tarafında ikram edilen yemeklerin özelliklerini anlattı.

Kazakistan'dan FAZYLBEK  MUSTANOV (solda) ve Irak'tan YOUNUS ADNAN YOUNUS (sağda) Gaziantep Organzie Sanayi Bölgesi tanıtım   toplantısının başlamasını beklerken arkadaşlıklarını geliştirdi.