18. TKG programına katılan konuk girişimciler  Gaziantep'te bulundukları 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü akşam yemeği sırasında Türk Silahlı Kuvvetler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları ile tanıştı.

18. TKG heyeti üyeleri TSK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularaına  Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından düzenlenen  Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi  karşılaşmaları kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile 10 Mayıs 2015 Pazar günü play-off'ta oynayacağı ikinci maç için başarılar diledi.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi (TTSB 1. Lig) , Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ( TBESF ) tarafından düzenlenen ve tekerlekli sandalye basketbolu'nda, Türkiye'de Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nden sonra en üst ligdir. TTSB 1. Lig, sadece bedensel engelli ve tekerlekli sandalye ile hareket eden kadın ve erkek basketbolculardan oluşmaktadır. Ligde, 16 tekerlekli sandalye basketbol takımı 2 ayrı grupta mücadele etmekte olup her sezon gruplarını ilk sırada bitiren ekipler gelecek sezon Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanır. 2014-2015 sezonu şampiyonu ise TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'dır.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.