alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. TKG programına katılan konuk  girişimciler 3 Mayıs 2015 Pazar günü Beypazarı Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde çevre gezisi yaptı.

alt

18. TKG programının tüm etkiniklerini sabırla fotoğraflayan ve çok değerli albümler yapan kıymetli dostlarımız  Ukrayna'dan TİNA Tİ  -NATALIIA  TYMKOVSKA (sol başta) ve Irak Kerkük'ten BİLAL IZADDIN MOHAMMED(soldan 2.) Beypazarı TO tarafından düzenlenen öğle yemeğinde Beypazarı mutfağını özgü lezeetleri ile tanıştı. 

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG programı katılımcıları İnözü Vadisi'ndeki  öğle yameğinin ardından aynı tesiste akşam yapılacak düğün için hazırlık yapan müzisyenin gruba özel bir  armağan olarak çaldığı oyun havaları eşliğinde dans becerilerini sergiledi.

alt

Tesisiin işletmecisi 18. TKG üyelerine Ankara oyun havaları ile dans etmeyi öğretti.