alt

Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde  6 Mayıs 2015 Çarşamba günü düzenlenen ikili iş görüşmelerine katılan  KKTC temsilcileri GİZEM ÇELİKER (sol başta) ve BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (soldan 3.), Yunanistan Batı Trakya temsilcileri GÜNER MUSTAFA  (soldan 2.) ALİ HAF ALİ (sağdan 2.) ve Makedonya temsilcisi MUAZ EMİN (sağ başta) Ankaralı girişimcilerin kendilerine gösterdikleri yakın ve ilgi ve işbirliği yapma isteklerinden çok menun oldu. 

alt

18. TKG programına Batı tarkya'da kataılan GÜNER MUSATAFA Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinden ve   toplantıların verimli geçmesinden çok  memnun oldu.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG heyeti ATO'da düzenlenen ikili iş görüşmelerinin ardındanAnkara Ticaret Odası tarafından yaptıtılan kongre ve fuar merkezi Congresium'da bir gün sonra açılacak Sodex Ankara 2015 Fuarını ziyaret etme şansı buldu.

Fuarda satant kuran Doğalgaz, Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Güneş-Rüzgar-Jeotermal Enerji Sistemleri şirketlerini yetkilileri ile tanışan ve bilgi alan TKG üyeleri kendilerine erken  ziyaret olanağı tatanındoığı için ATO yetkililerine teşekkür etti.

alt

18. TKG programına Kerkük'ten katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (solda) ve BİLAL IZADDIN MOHAMMED (sağda) ATO'da düzenlenen toplantı ve fuar ziayeretinde çok sayıda firma ile tanıştı. 

alt

Kırım temsilcisi ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA (solda) ile  Ankara Ticaret Odası'nın giriş holünde bulunan tarihteki eski  Türk devletleirne ait bayrakların önünde hatıra fotoğrafında buluştuk.