EDİS EMRE  (sağdan 2.) Ankaraticaret Borsası yöneticilerine Bulgaristan'da yaşayanTürklerin ekonomik ve sosyal sorunları hakkında bilgi verdi.

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına katılan girişimciler 5 Mayıs 2015 Salı günü Ankara Ticaret Borsasını ziyaret ederek, Et Borsası tesislerinin gezdi ve  ATB  ev sahipliğinde düzenlenen  akşam yemeğine konuk oldu.

Ankara Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri 18. TKG heyeti ile yakından ilgilendi, kısa sürede dostluklar kuruldu, arkadaşlıklar gelişti.

Heyet üyeleri ATB   yönetimine gösterdikleri konukseverlik için ülkelerine ait yöresel şarkı ve türküleri seslendirerek teşekkür etti. 18. TKg programı heyet başkanı Almanyadan SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.)  Arnavutluk'tan ZAMİR CUNGU (soldan 2.) ve  Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden MUŞO TURKOVİÇ (sağ başta), Ankara Ticaret Borsası Genel Sekreteri EYÜP ŞENOL ÖMEROĞLU ile birlikte neşeli memleket türküleri seslendirdi.

18. TKG programına Kazakistan'dan katılan FAZYLBEK  MUSTANOV  (solda) ve ALMAS TOXANOV  (ortada) ATB üyeleri ile tgörüşerek, arım ve hayvancılık sektöründe, gıda ürünleri konusunda işbirliği yapabilmenin koşullarını araştırdı.

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKg programına Almanya'da katılan PINAR ÖZYILMAZ (sağ başta), KKTC temsilcileri GİZEM AKANDERE (sağdan 2.)  ve BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  (soldan 2.) Ankara Ticaret Borsası Genel Sekreteri  EYÜP ŞENOL ÖMEROĞLU'na  (sol başta) heyete gösterilen yakın ilgi nedeniyle özel olarak teşekkür etti.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'nın Köstence şehrinden katılan Tatar Birliği üyesi  NADİR MAMBET (sağ başta) Ankara Ticaret Borsasaı yöneticilerine  tarımsal alanda işbirliği yapma önerisinde bulundu ve kendi şirketinin faaliyetleri hakkında bilgi sundu.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden katılan GÜNER MUSTAFA  (sağdan 2.) Ankara Ticaret Borsası yönetim kurulu üyelerini Gümülcine'ye davet etti.