alt

Mart ayını ilk haftasına ailesi ile birlikte İstanbul'u ziyaret eden 4. TKG üyesi  İNDİRA PASİÇ (sağdan 2.) başkent Saraybosna'da bulunan Ziraat Bankasında üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. 

alt

Bosna Hersek'ten 4. TKG üyesi  İNDİRA PASİÇ (sol başta)  ve 5. TKG üyesi  EMİR PASİÇ (soldan 2.)  çocukları  ile birlikte 2016 yılı Mart ayının ilk haftasında İstanbul'u ziyaret etti. 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna Hersek temsilcisi olarak katılan  EMİR PASİÇ Bosna Hersek Ticaret Odası Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 

alt

İstanbul'u tarihi ve turistik yerlerini  gezen, Adaları ziyaret eden  ve ailece tatil yapan  5. TKG programı katılımcısı EMİR PASİÇ (sol başta) ve 4. TKg programı katılımcsı İNDİRA PASİÇ  (soldan 2.)  beş gün süresince İstanbul'un güzelliklerini çocukları ile birlikte paylaşmaktan memnun oldu.

Yaz tatilleri için sık sık Türkiye sahillerİni ziyaret eden, Antalya ve Bodrum'da tatil yapmaktan memnun olan PASİÇ   ailesi bu kez İstanbul'u gezmeyi tercih etti. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul  illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna Hersek temsilcisi olarak katalan İNDİRA PASİÇ (sağ başta) ile  Ankara ile İstanbul illerinde düzenlenen 5. TKG programına katılan EMİR PASİÇ (sol başta)  ve  aile üyelerine " İstanbul'a  hoş geldiniz, gene bekleriz" diyoruz.