alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan'dan katılan GURAM GOGUA (solda) ve Rusya Federasyonu Çuvaşistan Cumhuriyeti  temsilcisi RUSTAM ZAKHADİNOV (sağda)  TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesindeki sunumlar sırasında dostluk fotoğrafında birararaya geldi.

alt

18. TKG programına Bulgaristan'da kataılan EDİS EMRE (solda) Prof. Dr RAMAZAN  AKTAŞ'ı  Sağda) yönetim kururlu üyesi olduğu  Türk Bulgar İşadamları Derneği üyelerine konferans vermek üzere Bulgaristan'a davet etti.

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (sağ başta) ve BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (sağdan 2.) TOBB ETÜ'de yapılan sunumları ilgiyle izledi ve çok yararlı buldu.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 5 Mayıs 2015 Salı günü TOBB Ekonomi ve Teknololi Üniversitesi'ni ziyaret ederek, bilgi aldı.

alt

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA  TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.