alt

4. TKG programına Azerbaycan'dan katılan MÜŞFİK HASANOV SAVALAN  (sağda) İstanbul'da şirket kurarak inşaat sektöründe mekanik sistemler konusunda hizmet sunmaya başladı. 

alt

TOBB tarafından 14-30 Nisan 2006 tarihlerinde  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan girimcile rprogramıa Azerbaycan'dan katılan MÜŞFİK HASANOV SAVALAN  (sağda) inşaat  sektöründe faaliyet göstermektedir.  Bina inşaatlarının mekanik aksamı, ısıtma, soğutma ve tesaisat projelerinde taahhüt işleri yapmaktadır. Ayrıca, Türkiye'den çok sayıda inşaat malzemesi firması ile birlike çalışmakta ve ürünlerini  Azerbaycan piyasasında tanıtmaktadır.

alt

Bir süre önce İstanbul'da bir inşaat şirketi kuran MÜŞFİK SAVALAN  (sağda)  İstanbul'un Ataşehir semtinde ofis açmış ve  ev kurmuştur. 

alt

İtalya'nın Milano şehrinde düzenlenecek inşaat malzemleri fuarına gitmeden  öncesinde İstanbul'da bulunan MÜŞFİK SAVALAN'ın  (solda) kızı ve oğlu İstanbul'da vakıf üniversitesinde öğrenim görmektedir.

alt

4. TKG üyesi MÜŞFİK HASANOV SAVALAN (solda) arkadaşımızın İstanbul'da yatırım yapmasını memnuniyetle karşılıyor ve başarılar diliyoruz.