alt

Bulgaristan'dan 18. TKG üyesi EDİS EMRE  1-4 Eylül 2015 tarihine Milano'da düzenlenen 80. MİCAM Uluslararası Ayakkabıcılık Fuarı'nı ziyaret ederek, yeni sezon modellerini inceledi.

Her yıl ayakkabı sektörüne yön veren ve sezonun başlangıç noktası olarak bilinen MİCAM Uluslararası Ayakkabıcılık Fuarı, İtalya’nın Milano kentinde düzenlendi.

Fuarda, ayakkabı türlerine göre Aktif, Lüks, Çağdaş, Şehir, Kozmopolit ve Sokak şeklinde markaları  ve modeller  farklı kategorilerde sergilendi. Ayrı bir pavyonda çocuk ayakkabıları da sergilendi. Fuarda aynı zamanda uluslararası tasarımcılara özel bir alan ayrılmıştı.

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan habere ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Egeaysad Derneği web sayfasında 80. Milano Ayakkabı Fuarı hakkında yayınlanan habere bu linkten  ulaşılmaktadır. 

Deri Tasarım Grubu'nun web sayfasında yayınlanan habere bu inkten ulaşmak mümkündür.  

1443 firmanın stant açarak ürünlerinin sergilediği 64,175m2'lik alanda kurulan 80. MİCAM Uluslararası Ayakkabıcılık Fuarı’nı bu yıl 30.800 kişi ziyaret etti. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan EDİS EMRE'nin Milano fuarı izlenimlerine ait  farklı fotoğraflara ulaşmak için VES şirketinin facebook albümüne ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.    

alt

18. TKG üyesi EDİS EMRE 14-17 Eylül 2015 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Shoexpo Fuarını ziyaret ederek, yeni modelleri inceledi ve firma yetkilileri ile görüştü.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 38. Shoexpo - İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı kapsamında ilk kez "Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması" düzenlendi. Sektörün genç yeteneklerini gün ışığına çıkaran olan yarışmanın ilk tanıtımı, Shoexpo - 38. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’nda yapıldı.

17 Eylül’e kadar devam eden Shoexpo Fuarı, sadece profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak  hizmete yeni açılan Fuarizmir’de düzenlenmiştir. 127 firmanın yer aldığı fuarda, 2016 yılının en yeni model ayakkabı, çanta ve aksesuarları sergilenmiştir. Shoexpo Fuarı kapsamında ilk kez düzenlenen "Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması" kadın ve erkek ayakkabısı olmak üzere 2 kategoride organize edilmiştir.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı  fuar haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmekedir.

alt

T.C. Ekonomi Bakanlığı, Ege İhracatçılar Birliği’nin davetlisi olarak 38. İzmir Shoexpo Fuarına katılan 18. TKG üyesi EDİS EMRE  (arka sırada, ortada) 
 2016 yılının  ayakkabı, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımlarının sergilendiği fuarda,  deri sektöründe faaliyet gösteren ticari birlik, dernek ve federasyonların yöneticileri ile tanışarak,  işbirlikleri kurma fırsatlarını değerlendirdi.

Cihan Haber portalında yayınlanan fua haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Bulgaristan'dan 18. TKG üyesi EDİS EMRE (sağ başta) fuar kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerini yararlı ve verimli olarak değerlendirdi.

Alım Heyetleri davetleri kapsamında İzmir Shoexpo Fuarına  toplam 31 ülkeden  ayakakbı ve çanta sektöründe faaliyet gösteren 127 firmanın yetkilisi katıldı. 

alt

38. İzmir Shoexpo  Fuarı'nın açılış törenine İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu katılarak kurdeleyi birlikte kesti. 

18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE  ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Bölge Temsilcisidir.

18. TKG üyesi EDİS EMRE'nin  (arka sırada, ortada) de açılış törenine katıldığı 38. İzmir Shoexpo ile ilgili farklı fotoğraflara VES şirketinin facebook albümünden ulaşmak mümkündür.