alt

4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (ara sırada, sağdan 5.) Prizren Esnaf İşadamları Derneği heyeti ile Birlikte Shoexpo 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'nı  ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) işbirliğiyle organize edilen, SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, Fuar İzmir'de törenle açıldı. 39. kez düzenlenen fuar, ayakkabı ve çanta sektörünün 34 ülkeden gelen temsilcilerini İzmir'de bir araya getirdi.

Fuarın açılış kurdelesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KocaoğluİTO Başkanı Ekrem Demirtaş birlikte kesti.

Habeler com portalında yayınlana fotoğraflı açılış töreni haberine bu inkten ulaşılmaktadır.

alt

4. TKG programı heyet başkanı ve Esnaf Prizren İşadamları Derneği Başkanı ŞARIK CİBO (sağda) İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AZİZ KOCAOĞLU'na (solda) fuara davetleri nedeniyle teşekkür ederek, Dernak adına Prizen tablosu  sundu.

alt

Esnaf Prizren İşadamları Derneği'nin ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren  22 üyesi ŞARIK CİBO'nun (arka sorada soldan 4.)  başkanlığında Derneğin maddi  desteğiyle  İzmir Shoexpo Ayakkabı Fuarına 3 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Fuar izlenimlerine ait farklı fotoğraflara Esnaf Prizren'in facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

7-10 Mart 2016 tarihlerinde İzmir Fuar merkezinde düzenlenen Shoexpo fuarına katılan  dernek başkanı ŞARIK CİBO (soldan 4.) ve Prizren Esnaf Derneği üyeleri fuarda verimli iş görüşmeleri gerçekleştirdi ve yeni bağlantılar kurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen  SHOEXPO İzmir - 39. Ayakkabı ve Çanta Fuarı etkinlikleri kapsamında "1. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması” düzenlenmiştir. 

Shoexpo  İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, ayakkabı ve çanta sektörünü bir kez daha İzmir’de buluşturdu.  7 Mart 2016 tarihinde fuarın ilk günü akşamında ünlü modacı Hakan Akkaya’nın ‘Siyah Cazibe’ koleksiyonu defilesi ziyaretçiler tarafından beğeniyle izlendi.

Shoexpo İzmir ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Shoexpo Fuarına 34 ülkeden  katılan yaklaşık 300 girişimci  Türk firmalarıyla önemli anlaşmalar  yaptı.

Ekonomi Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) destekleriyle düzenlenen fuarda, bu yıl 132 katılımcı firma yer alarak, yeni modellerini profesyonel alıcıları beğenisine sundu.

alt

4. TKG heyet başkanı ve Esanaf Prizren İşadamları Derneği Başkanı ŞARIK CİBO (soldan 4.) İzmir'de bulunduğu sırada, dernek üyeleri ile birlikte Balkan ve Türk İş  Dünyası Derneğini ziyaret etti. 

derbek başkanı ve İzmir Ticaret Odası Başkan V.  AKIN KAZANCIOĞLU  (soldan 5.) ile görüşen Prizren heyeti işbirliği fırsatlarının geliştirişkmeisnin önemini vurguladı.

İzmir ziyareti izlenimlerine ve Shoexpo fuarına ait  farklı fotoğraflara 4. TKG heyet başkanı ŞARIK CİBO''nun facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (arka sırada,s ağdan 4.) Esnaf Prizren Derneği üyeleriyle birlikte fuar ziyaretinden sonra İzmir'in turistik bölgelerini gezme fırsatını değerlendirdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞARIK CİBO  Prizren Esnaf Derneğinin Başkanlığını yürütümektedir.

Kosova'nın ağırlıklı olarak Türkçe konuşulan  Prizren şehrinde yaşayan ŞARIK CİBO. İş elbiseleri ticareti,  inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçıpan,dış fasadalar işleri  yapmaktadır. Bu kapsamda gerekli malzemelerin üretimini de yapmaktadır. Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır.