18. TKG üyesi EDİS EMRE  (ön sırada, sol başta)  Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD)'nın  27 Şubat 2016 Cumartesi günü gerçekleşen genel kurul toplantısında Başkan Yardımcısı  görevine seçildi.

2. TKG üyesi AZİZ  SADULA (arka sırada, sol başta) BULTİŞAD genel kuruluna katılarak yönetim kurulunda görev alan  arkadaşlarına başarılar diledi.

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE  ayakkabı sektöründe  faaliet gösteren VES şirketinin sahibi ve genel müdürüdür.

18. TKG üyesi EDİS EMRE arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.

BULTİŞAD'ıngenel kurulunda; Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası unvanında değişiklik yapılarak, bundan böyle Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası adını kullanılmasına karar verildi.

Bizim Gazete'de yayınlanan fotoğraflı genel kurul haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

27 Şubat 2016 tarihinde düzenlenen ve Kuzeydoğu Bulgaristan’da mukim üyelerin hazır bulunduğu Genel Kurul toplantısında tüzük değişikliği yapılarak, gündemde yer alan unvan değişikliği onaylandı.