alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE  (üste, ilk fotoğrafta solda) dönem arkadaşı PINAR ÖZYILMAZ'ı   (sağda) Köln'de ziyaret etti.

EDİS EMRE  Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 10-12 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen GDS Düsseldorf 2016  Uluslararası Ayakkabı Fuarını ziyaret ettikten sonra eşi ile birlikte Köln şehrine giderek, dönem arkadaşı PINAR ÖZYILMAZ ile görüştü. 

alt

Messe Düsseldorf tarafından yılda iki kez Düsseldorf Fuar Merkezi’nde düzenlenen GDS Düsseldorf Uluslararası Ayakkabı Fuarı  10-12 Şubat 2016 günlerinde Almanya’nın Düseldorf şehrinde yapıldı.  Ayakkabı, çanta, deri ve kürk ürünlerinin sergilendiği fuarda 800 marka stant açarak ürünlerini tanıttı.  2016/17 Sonbahar / Kış sezonu koleksiyonlarının sergilendiği fuarda Türkiye’den katılan onbir firma ürünlerini sergilemiştir. 

18. TKG üyesi EDİS EMRE'nin GDS Düsseldorf fuarını ziyareti konusunda TKG web sayfamıza yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

18. TKG programı katılımcısı EDİS EMRE ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Bölge Temsilcisidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan PINAR ÖZYILMAZ  Almanya'nın Köln şehrinde yaşamaktadır, tanıtım ve reklam ajansı sahibidir. Köln (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.