alt

Kosva'dan 2. TKG üyesi BERZAT MORİNA  (soldan 2.)  çalışma arkadaşları ile birlikte  3-6 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen Konya Tohum2016 ve Konya Hayvancılık 2016 fuarlarını ziyaret etti. 

alt

2. TKG üyesi BERZAT MORİNA (sağ başta) Konya Tohum Fuarında son teknolojik ekipmaları sergileyen firmların stantlaraını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

KONYA TOHUM 2016 5. Tohumculuk, Fidancılık, Bahçe Bitkileri ve Ekipmanları Fuarı,  Konya Hayvancılık 2016, Konya Sulama Teknolojileri ve Bitki Besleme Fuarı ile eş zamanlı 03 - 06 Mart 2016 tarihleri arasında  TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenmiştir.

Konya Sanayi Odası'nın web stesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için  bu inkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren, 15 ülkeden 200'e yakın firma ve firma temsilciliğinin katıldığı "Konya Tohum ve Hayvancılık Fuarı" törenle açıldı. Açılış törenine, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik  ve kamu temsilcileri katıldı.

Tarım tv portalında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan BERZAT MORİNA (sol başta) ,  inşaat malzemesi üretimi ve ticareti alanında çalışmakatadır  ve ku ocağı, un fabrikası ve çuval fabrikası işleten  RİZAM Holdingin ortağı ve üst düzey yöneticisidir.

13 ülkeden 179 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanan Konya tarım fuarları, 4 gün boyunca sektörlerdeki tüm yeniliklerin ve gelişmelerin ilgililere tanıtılacağı etkin bir platform oluşturdu. Fuarlar, yurt içinde tüm illerden, yurt dışından ise hedef pazar niteliği taşıyan ülkeler başta olmak üzere, KKTC, Balkanlar, İran, Irak, Mısır ve Kafkasya’dan gelen alım heyetleri ile 50 bin ziyaretçiyi Konya’da TÜYAP çatısı altında buluşturdu.

Yeni Meram haber portalında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşamk için lütfen tıklayınız.

TÜYAP web sitesinde yayınlanan Tohum 2016 Fuarına ilişkin ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

Alım heyeti kapsamında Konya Tarım fuarlarına davetli olarak kataılan TKG üyesi BERZAT MORİNA  (sağdan 2.) ve arkadaşları Konya'da ziyaret ettikleri fuarlarda çok sayıda şirket temsilcisi ile yararlı görüşmeler yaptı ve yeni iş bağlantıları kurdu.