alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan İBRAHİM ERYILMAZ (sağda) 5 Mart 2016 Cumartesi günü  Afganistan'ın başkenti  Kabil'de iş arkadaşının ofisine düzenlene silahlı saldırı sırasında vefat etmiştir.

TOBB Genel Kurul toplantısı nedeniyle bulunduğu TOBB-ETÜ'nün  bahçesinde  dönem arkadaşı Amanya'dan YÜKSEL SARAR (solda) ile birlikte kameraya gülümseyen değerli  arkadaşımız İBRAHİM ERYILMAZ'ın  ailesinin büyük acısını paylaşıyor,  başsağlığı ve sabır diiyoruz. 

11 Mart 2016 Cuma günü  Bursa'da  baba ocağı Kayapa Köyünde  toprağa verilen değerli arkadaşımızın yakınlarının ve sevenlerinin başı sağ olsun.  

14. TKG üyesi İBRAHİM ERYILMAZ,  makine, özellikle tekstil makineleri ve teçhizatı satışı, tesislerin kurulumu ve montajı ticareti, mühendislik ve proje hizmetleri yapan, ayrıca tekstil alanında faaliyet gösteren şirkette ortak ve yönetici olarak görev yapmıştır. Türk-Alman Sanayi, Ticaret ve İşverenler Derneği  başkanı olarak sosyal sorumluluk  görevleri üstlenmiştir.

alt

İBRAHİM ERYILMAZ (soldan 3.) 14. TKG programı kapsamında düzenlenen Anıtkabir ziyareti sırasında Afganistan, Irak, Karadağ, Kazakistan'dan gelen dönem arkadaşlaraı ile birikte duygulu anlar paylaşmıştı. 

TOBB tarafından  düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya' Frankfurt'tan katılan İBRAHİM ERYILMAZ   İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden   mezun olmuştur. 

alt

14. TKG üyesi AYHAN ŞEN (solda) , 19 Eylül 2014 Cuma günü  dönem arkadaşı Türkmenistan'da ARSLAN BORJAKOV  (sağda) için bir akşam yemeği düzenleyerek, İBRAHİM ERYILMAZ'ı da (ortada)  dönem arkadaşları buluşmasına davet etmişti.

TKG web sayfasında yayınlanmakta olan dönem arkadaşları buluşması haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

14. TKG programı katılımcısı İBRAHİM ERYILMAZ (ortada), programına İran'dan katılan dönem arkadaşı HOSEYN VASUQİ İRANİ'yi  (solda) Erdebil'de ziyaret etmişti.

TKG web sayfamızda yayınlanan İran buluşması haberine bu linkten ulaşılmaktadr. .

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından 19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen   14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 20 ülke ve 4 özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 45 katılımcı iştirak etmiştir. 

alt

Afganistan'ın başkenti Kabil’de, 5 Mart 2016 Cumartesi günü bir işyerine yapılan silahlı saldırıda yaşamını yitiren iki kişiden birinin Bursalı makine mühendisi 66 yaşındaki İbrahim Eryılmaz olduğu öğrenilmiştir.  Acı haberi Afganistan Büyükelçilik görevlileri aileyi arayarak  bildirmiştir.

Bursa Hakmiyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Kabil’de cumartesi günü akşam saatlerinde Osman Kaya’ya ait Turkish Bazaar adlı işyerine kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen iki Türk’ten birinin Almanya’da yaşayan ve iş görüşmesi için Afganistan’a gittiği bildirilen Bursalı Makine Mühendisi İbrahim Eryılmaz olduğu belirlendi.  Eryılmaz’ın Bursa’da yaşayan kız kardeşi Aynur Eryılmaz’ı  arayan Kabil Büyükelçiliği görevlileri acı haberi bildirdi. Aynur Eryılmaz, ağabeyinin İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun olduğunu, Türkiye’de ve Romanya’da uzun yıllar çalıştıktan sonra Almanya’ya yerleştiğini ve eşinin de Alman olduğunu söyledi. 3 çocuk babası ağabeyinin iş görüşmesi için İstanbul’dan bir grup işadamıyla Kabil’e gittiğini ve Osman Kaya’nın işyerinde saldırının gerçekleştiğini kaydeden Aynur Eryılmaz, ağabeyinin cenazesinin  Türkiye’ye getirileceğini ve Çarşamba günü de ikindi vakti Ulu Camii’nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceğini belirtti.

Bursa'da Bugün Gazetesinde yayınlanan habere ve farklı fotoğraflara  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmeis gerekmekedir.

Sözcü Gazetesinde yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.