alt

11. TKG programına Batı Trakya'dan katılan HÜSEYİN KASAPOĞLU (sağda) Londra'da bulunan Batı Trakya Türkleri Derneği'nin faaliyetlerine katılmakta ve destek vermektedir.  

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden katılan HÜSEYİN KASAPOĞLU yaklaşık üç yıldır, Londra'da yaşmakta ve çalışmaktadır.

HÜSEYİN KASAPOĞLU, Batı Trakya Türklerinin Lozan Antlaşması ile kazanmış oldukları hak ve özgürlüklerin korunması ve geliştirllmesi gerektiğine inanmaktadır. Bu amaçla her fırsatta Batı Trakya toplumunu güçlendirecek çalışmalara destek vermektedir.

İngiltere Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'nin  28 Şubat 2016 tarihinde Londra Cafe House'de gerçekleşen gerçekleşen Genel Kurul toplantısında Divan Üyesi olarak görev yapan arkadaşımıza  sosyal çalışmalarında başarılar dilleriz.

Dernek genel kurul toplantısı hakında ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Gündem Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

alt

11. TKG üyesi HÜSEYİN KASAPOĞLU (2. sırada, sol başta)  Londra’da yaşayan Batı Trakyalı Türkler, İngiltere Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nin 7 Şubat 2016 Pazar günü organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNDEM Gazetesinde yer alan fotoğralı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.