alt

6. TKG programına Afganistan'dan katılan MUHİB  VAHAB  İstanbul'da TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen Unicera 2016 28.Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nı ziyaret ederek, fuarda ürünlerini sergileyen şirket yetkilileri ile görüştü ve  yeni inşaatları için malzeme alımı bağlantıları yaptı. 

alt

Makedonya'dan 12. TKG programı üyesi AMİR İSMAİLİ (sol başta)  23-27 şubat 2016 tarihleirnde Beylikdüzü  TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen Unicera 2016 28.Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nı ziyaret etti. 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan temsilcisi olarak kataılan MUHİB VAHAB. enerji, inşaat, inşaat, pvc kapı pencere sistemleri, beyaz eşya, otelcilik sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Marketler zinciri sahibidir, ELF madeni  yağlarının Afganistan  genel bayisidir. Taşımacılık sektöründe de iş yapmaktadır. Afganistan Türkiye  İş Konseyi üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya temsilcisi olara katılan AMİR İSMAİLİ, Türkiye’den satın aldığı  akrlik levhalar, polyester, alüminyum profil ve pleksiglas vb hammedeyi kullanarak banyo mobilyası ve küvet üretimi  ve ticareti  ile seramik toptan ve perakende  ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir.  MATIB Makedonya Türk İşadamları Birliği üyesidir. 

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, dünyaya açılan markaları ve gelişen teknoloji ürünleri ile sektörü, yeni pazarlara ulaştırmayı ve yeni alıcılarla buluşturmayı başarmaktadır.

Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyon (TSF) işbirliği ile düzenlenen UNİCERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı.

UNİCERA Fuarı, toplam 11 salon, 98 bin m² kapalı alanda yeni ürün ve koleksiyonlarını ilk kez sergileyecek 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firmanın katılımı ile gerçekleşmiştir.

Kanal istanbul portalında yayınlanan fuar açılış haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Sektöründe  Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük etkinliği olarak adlandırılan fuar dünya çapındaki önemli alıcılarla tanışma ve işbirliği, ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı mimar ve tasarımcıları, akademisyenleri ve ilgili fakülte öğrencileri bir araya getirme imkanını da sağlamaktadır.

Fuara katılan firmalar;  Zemin ve Duvar Kaplamaları, Banyo ve Mutfak Ürünleri, Aksesuaraları, Seramik İşleme Teknolojileri, Seramik, Granit, Mermer, Mozaik, Vitrifiye, Armatürler, Küvet, Duşkabin, Hidromasaj, Banyo ve Mutfak Mobilya ve Aksesuarları, Ankastre Cihazlar, Seramik İşleme Makineleri ve çeşitli tamamlayıcı ürünlerin tanıtımını yaptı.

alt

12. TKG üyesi AMİR İSMAİLİ (soldan 2.)  İstanbul'daki fuar izyaretinin hemen  ardından bu kez Makedonya'nın başkenti Üsküp'te düzenlenen Build & Consrruct Fuarını ziyaret ederek sergilenen ürünleri inceledi ve yetkiilerden bilgi aldı..

1-5 Mart 2016 tarihlerinde  Makedonya'nın başketi Üsküp'te düzenlenen Build & Construct 2016 Fuarını (13. Uluslararası Yapı, Insaat Malzemeleri ve Insaat Mekanizasyonu Fuarı) ziyaret ederek, banyo mobilyası üreticileri ile görüştü. 

Üsküp Fuar Merkezinde düzenlenen  13. Uluslararası Yapı, Insaat Malzemeleri ve Insaat Mekanizasyonu Fuarı'na Türkiye'den de  çok sayıda inşaat malzemesi üretcisi firma katılarak, ürünlerini sergilemektedir.