alt

Almanya'dan 12. TKG programı üyesi MUHAMMED ERTURAN  (sağ başta) kurucu başkan olduğu Avrupa  Genç Türk İşadamları Derneği ATGİAD'ın genel kurul toplantısında Divan Başkanlığı görevini üstlendi.

Post  Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Avrupa Genç  Türk İşadamları Derneği  Onursal Başkanı olan MUHAMMED ERTURAN, genel kururl toplantısısnda yaptığı konuşmada;  “Bugün bir olalım ki, yarın iri ve diri olalım. Zengin bir ekonomi, etkin bir Türk lobisi ve güçlü bir Türkiye, ancak birlikte olur. Türk sancağını ve milliyetciliğini ayaklar altına alan değil, göklere sığdıramayan insanlarız. Bunu başaracağımıza hepimiz inanıyoruz. Hep birlikte çalışarak, hep birlikte başaracağız. Bu camia sizlerle büyük. Bu lobi sizlerle güçlü. Hepinizi yürekten kutluyorum.” dedi.

12. TKG üyesi MUHAMMED ERTURAN, Avrupa Genç Türk İşadamları Derneği  genel kurulunda yönetime seçilen arkadaşlarını kutlayarak başarılar diledi.

alt

TOBB tarafından Ankara, Karaman,  Konya ve İstanbul ilerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Stuttgart şehrinden katılan MUHAMMED ERTURAN aslen Nevşehirlidir.

MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği Kurucu Başkanıdır.