9. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ASTRİT KURTİ  (sağda) Romanya'nın başkenti Bükreş'te  25-28 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen 25. Romanya Turizm Fuarında stant kurdu.

Romanya Ticaret ve Sanayi Odası  (CCIR) Başkanı  MİHAİ DARABAN Turizm Fuarının açılışında yaptığı konuşmada, bu fuarın Romanya ekonomisi için çok önemli bir etkinlik olduğunu  ifade etti.

Turizm Fuarı hakkında Romanya TSO web sayfasında yayınlanan ayrıntılı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Bükreş'te Romexpo fuar merkezinde açılan Romanya Turizm Fuarı (TTR)  hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşan Girişimciler programının Anara bölümüne  Arnavutluk ve Karadağ temsilcisi olarak katılan ASTRİT KURTİ turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren In Tours Albania şirketinin şirket sahibidir. Arnavutluk Ticaret Odası Üyesidir.