alt

Romanya'dan 17. TKG programı üyesi  ERGHİN  HAGİCALİL (sağda)  2016 Şubatında İtalya'nın Bologne şehrini ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-12 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düznelenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'dan kataılan ERGHİN HAGİCALİL tıp doktorudur. 

ERGHİN HAGİCALİL sağlık sektöründe faaliyet gösteren, Romanya genelinde  poliklinik ve laboratuvar işleten şirket sahibidir.

17. TKG üyesi ERGHİN HAGİCALİL'in Blogne ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

alt

KKTC'den 12. TKG programı katılımcısı HALİDE GÜRÜN, 2016 Şubatında hafta sonu tatilini değerlendirmek için  İtalya'nın Milano şehrini ziyaret etti.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman  ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan HALİDE GÜRÜN  peynir ve süt ürünleri üreticisi aile şirketinde satış ve pazarlama direktörü olarak görev yapmaktadır.  AKGÖL LTD   başta  "Hellim Peyniri" olmsk üzere diğer peynir çeşitlerini ve krema üretmekte ve Türkiye ile  Ortadoğu pazarına sunmaktadır.

12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN'ün yönetici olarak görev yaptığı AKGÖL LTD'in "Altın Yıldız Kalite Ödülü"nü kazanması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır.   

alt

4. TKG  üyesi LEVENT ÖZERDAĞ, KKTC temsilcisi olduğu ayakkabı  markasının  yetkilileri ile görüşmek üzere Şubat ayının son haftasına eşi ile birlikte İspanya'da bulunduğu sırada tarihi kent Granada'yı da ziyaret etti.

4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında  Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla açılan kafe haberine ulaşmak için bu linin tıklanması yeterli olacaktır. 

İspanyol çanta ve ayakakkabı markası Menbur Shoes markasının Kıbrıs temsilciliğini de alan LEVENT ÖZERDAĞ  eşi ile birlikte   Doğa Park AVM'de satış mağazası açmıştır. 

alt

Kosova'dan 1. TKG üyesi ADNAN FUSHA  (sağda) 2016 yılı Nisan ayının ilk yarısında gerçekleşen Roma ve Vatikan   ziyaretinde eşi ile neşeli anlar paylaştı.

ADNAN FUSHA  eşi ve dostları ile birlikte karayolu ile Avrupa başkentlerini ziyaret eden bir tura katıldı.

9-17 Nisan 2016 tarihleri arasında sırasıyla Zagrep, Roma, Paris, Prag ve Amsterdam'ı ziyaret eden  1. TKG üyesi ADNAN FUSHA'nın Avrupa başkentleri ziyaretine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'nın Türk şehri Prizren'den katılan ADNAN FUSHA  gıda üretim şirketinde yönetici olarak  uzun süre çalıştıkta sonra profesyonel işlerinden emekli olunca eşi ve dostları ile birlikte gezilere katılarak, renkli anılar biriktirmektedir.