alt

2. TKG üyesi  AZİZ SADULA Hak ve Özgürlükler Partisi Şumnu İl Başkanı oldu. 2. TKG programına Bulgaristan'dan katılan AZİZ İLİAZ SADULA  iş hayatının  yanısıra Bulgaristan'da yaşayan Türklerin haklarını korumak ve geliştirmek amacıyla siyasi çalışmalarda da görev üstlenmektedir. 

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen  2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan AZİZ SADULA  konserve fabrikası sahibidir. Ayrıca inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

2. TKG üyesi AZiZ SADULA ile yeni göreviyle ilgili olarak  yapılan söyleşiye bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

16. TKG  üyesi MYUMYUN SALİ MYUMYUN  (sol başta)  Hak ve Özgürlükler Partisi Haskovo  ili Gençlik Kolu Başkanı oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan temsilcisi olarak  katılan  MYUMYUN SALİ MYUMYUN, spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

16. TKG programı katılımcısı MUMİN MUMİN ile ilgili habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Bulgaristan'da yaşayan Türklerin haklarının korunması ve iyleştirilmesi  için  çalışan değerli arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.