alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC  temsilcisi olarak katılan İLKE ÖZERLAT (solda)   dönem arkadaşı MUSLU AKGÜNEY'i (sağda) programdan sonra  aile şirketi tarafından işletilen Özerlat Kafe'de ağıradı.

alt

İLKE ÖZERLAT (sol başta) ve MUSLU AKGÜNEY (soldan 2.) 17. Türkçe Konuşan girşimciler programında KKTC'yi birlikte temsil etmişti. Başarılı bir ekip olarak programın aktif ve verimli olarak geçmesine katkıda bulunan  KKTC ekibi dönem arkadaşları Bursa Ticaret Borsası Başkanına Kıbrıs işi işlemeli bir tabak sunmuştu. 

17. TKG programı katılımcısı İLKE ÖZERLAT aile şirketi ÖZERLAT Kahve'nin satış pazarlama direktörü olarak olarak görev yapmaktadır.

Özerlat Kahve'nin tanıtımı konusunda yapılan çalışmaların ayrıntılarına  markanın  facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

17. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan İLKE ÖZELAT (solda) ve  MUSLU AKGÜNEY (sağda) Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde Ankaralı firma yöneticileri ile verimli görüşmeler yapmıştı. 

TOBB tarafından düzenlenen 17. türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY  2015 yılında Bayındırlık ve Çevre Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanmıştır. Ayrıca demir doğrama, su tesisatı, ferforje, çatı-çardak, termosifon imalatı, depo imalatı ve güneş enerjisi, su ısıtma imalatı, Digiturk bayiliği, uydu sistemleri satış ve servisi, reklam, tabela ve anahtar kesimi dallarında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Aydınlık Yarınlar Hareketi (As Başkan), Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir.