alt

TOBB tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan  HALİDE GÜRÜN (sağda) aile şirketi AKGÖL Ltd'nin  peynir ve süt ürünlerini tanıtmak amacıyla 21-25 şubat 2016 tarihlerinde Dubai'de 21. kez düzenlenen Gulfood 2016 Gıda Fuarı'nda stant açtı.

Uluslararası Gıda ve Otel Ekipmanları Fuarı kapsamında  yiyecek, icecek üreticleri, gıda makinaları, gıda teknolojisi üreticileri,  ambalaj, otel ekipmanları, catering donanımları, mobilya, aydınlatma,  ev eşyaları, ocak, fırın ekipmanları, soğutma cihzları üretcisi şirketler tüm dünyadan gelen  alıcılara  ürünlerini tanıtmak için stantlar kurmaktadır. 

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentindeki World Trade Center’de düzenlenen Gulfood 2016 Gıda Fuarı'na  KKTC  Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı desteğiyle Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nın organize ettiği şemsiye standı altında “North Cyprus” markasıyla 9 firma katılımıştır.

Gastronomi Time haber portalındaki fotoğraflı ayrıntılı habere bu inkten ulaşmak mümkündür.

Kıbrıs Postası sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Dünya genelinde gıda sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Gulfood Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na bu yıl 154 Türk markası katılmıştır.  21-25 Şubat tarihlerinde Dubai’de düzenlenen Gulfood 2016 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na her yıl 160 ülkeden 90.000 profesyonel katılmaktadır. 

Fuar One portalında yayınlanan ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Fuar kaspamında gıda ve içecekler, şişelenmiş içecekler, konserve, kurutulmuş gıdalar, füme gıda ürünler, dondurulmuş ürünler, süt, bal, soslar, sebze - meyze, tahıl, çocuk ürünleri, etnik gıda, gurme yemekleri,  helal ürünler, organik gıdalar, hazır yemek, diyet ürünleri,  canlı gıda ürünleri,  kahve, enerji içecekleri, bitkisel infüzyonları, sıcak çikolata, meyve suyu tozu, alkölsüz içecekler, kahve, konaklama ürünleri, yatak, banyo gereçleri, temizlik ürünleri, deterjan, çamaşırhane ekipmanları, mutfak ekipmanları, personel ekipmanları, üniforma, soğutma ekipmanları konusunda en son yenilikleri görmek, son teknolojilerle tanışmak mümkündür.

Nevşehir Ticaret Borsasaı heyetinin Dubai Gulfoof 2016 Fuarına katılımı konusundaki fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

 

.alt

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman  ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan HALİDE GÜRÜN  peynir ve süt ürünleri üreticisi aile şirketinde satış ve pazarlama direktörü olarak görev yapmaktadır.  AKGÖL LTD   başta  "Hellim Peyniri" olmsk üzere diğer peynir çeşitlerini ve krema üretmekte ve Türkiye ile  Ortadoğu pazarına sunmaktadır.

12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN'ün yönetici olarak görev yaptığı AKGÖL LTD'in "Altın Yıldız Kalite Ödülü"nü kazanması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır.