alt

İnşaat ve müteahhitik sektöründe faaliyet gösteren 9. TKG programı  katılımcılarından Almanya'dan  İSMAİL HAKKI YILDIZ (sağ başta) ve Irak'tan KHALİD MAYAS (soldan 2.) Şubat 2016'da Ankara'da yıllar sonra buluşarak hasret giderdi.

İSMAİL HAKKI YILDIZ yıllar sonra dönem arkadaşı ile görüşmekten çok memenun oldu ve KHALİD MAYAS'ı yemeğe davet etti. 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan  İSMAİL HAKKI YILDIZ,   enerji nakil hatları (yüksek gerilim hatları) inşaatları yapan şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisidir.  İSMAİL HAKKI YILDIZ,  Kayseri'nin  Develi ilçesinde doğmuştur. Almanya'da ve Avrupa'da enerji hartları inşaatında müteaahit olarak başarılı işlere imza atmaktadır. Ankara'da proje ofisi ve evi bulunan  İSMAİL HAKKI YILDIZ İzmir'in Seçuk ilçesi yakınlarında Şirince Köyünde bir çiftik kurmuştur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşa Girişimciler programına Irak'ın  Kerkük şehrinden katılan KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS   müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.