alt

9. TKG programına Irak Kerkük'ten katıla KHALİD MAYAS (solda) Ankara'da bulunduğu sırada Gümrük ve Ticaret Bakanı BÜLENT TÜFENKÇİ'yi (sağda) ziyaret etti.  

9. TKG üyesi KHALİD MAYAS, Malatya milletvekili olmadan önce avukatlık yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı ile Malatya şehrindeki girişimcilerle ticaret taparken tanışmış ve dost olmuştur.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Dumlupınar Bulvarı, Lodumlu mevkiindeki yeni binasındaki makam odasında gerçekleşen buluşmada Bakan eski arkadaşı KHALİD MAYAS'a  akşam yemeği ikram etti.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS  (solda) müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.