alt

KKTC'den 17. TKG üyesi MUSLU AKGÜNEY (ortada)  Çevre Bakanlığı ziyareti için Ankara'da bulunduğu sırada 17 Şubat 2016 Çarşamba günü TOBB'u ziyaret etti.  

alt

TOBB tarafından  düzenlenen 9. TKG programına Irak Kerkük'ten katlıan KHALİD MAYAS  ortada)  17 Şubat Çarşamba günü  arkadaşı ile birlikte TOBB'da öğle yemeğine katıldı. 

alt

KKTC Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı KUTLU EVREN'in Özel Kalem Müdürü  olarak  görev yapan  MUSLU AKGÜNEY (ortada) Ankara'da Çevre Bakanlığı ve İller Bankası vb kamu kurumları ile  ile çeşitli görüşmeler yapacak olan KKTC heyetine eşlik etti.

TOBB  yerleşkesi güvenlik amiri E. Alb. NEJAT CANGA'da KKTC'den elen arkadaşı ile yakından ilgilendi.  

MUSLU AKGÜNEY'in Özel kalem Müdürü olarak göreve başlaması haber olarak web sayfamızda yayınlanmaktadır. Habere ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

17. TKG programı katılımcısı MUSLU AKGÜNEY, Ankara'da bulunduğu sırada OSTİM'i de ziyaret ederek, asansör  üretciisi firmaların yetkilileri ile göüşmeler yaptı. KKTC için asansör bayiliği/temsilciliği alma görüşmeleri olumlu geçen  arkadaşımıza başarılar diiyoruz.

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul  illerinde düzenlenen 17. türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan MUSLU AKGÜNEY  Bayındırlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinin yanısıra, demir doğrama, su tesisatı, ferforje, çatı-çardak, termosifon imalatı, depo imalatı ve güneş enerjisi, su ısıtma imalatı, Digiturk bayiliği, uydu sistemleri satış ve servisi, reklam, tabela ve anahtar kesimi dallarında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Aydınlık Yarınlar Hareketi (As Başkan), Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası üyesidir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9.  Türkçe Konuşa Girişmciler programına katılan KHALID RAFEEQ TAWFEEQ MAYAS  (solda) müteahhitlik, bina, kanalizasyon ve elektrik inşaat işleri yapan şirket sahibidir. Kerkük Üniversitesi Kerkük Cumhuriyet Hastanesi binaları şirketin tamamladığı işler arasındadır. Türkmen İş Adamları Derneği, Irak Müteahhitler Birliği, ABD-IRAK Sanayi Ticaret Odalar Birliği üyesidir.