alt

1. TKG programına Kosova'dan katılan ADNAN MUHAMETİ (ortada) 4 Şubat 2016 Perşembe günü Ankara'da beton  santrali ve ekipmanı üreten firmaları ziyaret ederek, şirketlerin yetkilileri ile görüştü ve yatırım kararı öncesinde  piyasa araştırması yaptı. 

alt

4 Şubat 2016 Perşembe günü gerçekleşen bir günlük çalışma ziyareti kapsamında iş ortakları ile birikte Pİ Makina şirketini ziyaret ederek yetkilİler ile görüşen ADNAN MUHAMETİ (ortada), Kosova'da beton santrali ve  taş kırma tesisi kurmak istemektedir.

OSTİM Yatırm AŞ Genel Korodinatörü ABDULLAH ÇÖRTÜ ile görüşerek, beton santrali tesisi yatırımında gerekli olacak makina ve ekipmanın temin edilmesi hususunda  teknik destek talep etti.

1. TKG programı üyesi ADNAN MUHAMETİ günün sonunda Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı NURETTİN ÖZDEBİR'i ziyaret ederek, görüş ve önerilerini değerlendirmiştir.

ADNAN MUHAMETİ  TOBB tarafından 2005 yılında Ankara, Bursa, İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programna Kosova temsilcisi olarak katılmıştır.

alt

1. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı ADNAN MUHAMETİ  (solda)  Kosova'nın Prizren şehrinde araba muayne istasyonu sahibir.  Ayrıca inşaat ve dekorasyon işleriyle uğraşan firma sahibidir.