alt

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden 12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN (önde, sol başta),  Kıbrıs Türk  Sanayi Odası tarafından 18-21 Ocak 2016 tarihlerinde Bakü'ye düzenlenen çalışma ziyaretine katıldı.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) organizasyonunda oluşturulan ticari heyet 18-21 Ocak 2016 tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’yü ziyaret etti.. Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı SUNAT ALTUN  da heyette yer aldı.

Bakü ziyareti hakkında bilgi veren tv haberine bu inkten ulaşılmaktadır.

“KKTC’deki sanayi ve tarımsal ürünlerinin dünya pazarlarına sunulması”  amacı çerçevesinde  gerçekleşen ziyarette Bakü’de bulunan iş çevreleri  ile görüşmeler yapıldı. Bu kapsamda Azerbaycan Ekonomi ve Sanayi Bakanlığı, TC Büyükelçiliği ve Ticaret Müşavirliği, Bakü Ticaret ve Sanayi Odası, ATİB Azerbaycan Türkiye  İşadamları Birliği, TÜSİAB Azerbaycan Türk Sanayici ve İşadamları Beynelhalk Cemiyeti  ziyaret edildi.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nın web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu inkten ulaşmak mümkündür.

alt

Sanayi Odası heyeti onuruna KKTC'nin Bakü Büyükelçiliğinde düzenlenen davet  6. TKG programı heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağdan 6.)  ile 12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN'ün  (soldan 3.) ile  tanışmasına vesile oldu. 

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan HALİDE GÜRÜN (sağdan 2.) ziyaret programı kapsamında işadamları ile görüşme fırsatı bulmaktan, firma ziyaretleri yapılmasından  memenun oldu ve Azerbaycan pazarı  hakkında bilgi aldı. 

Kıbrıs Türk sanayi Odası'nın ATİB Azerbaycan Türkiye İşadamları Birliği  ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Halkın Sesi Gazetesinde yayınlanan Bakü ziyareti  haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman  ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan HALİDE GÜRÜN (solda) peynir ve süt ürünleri üreticisi aile şirketinde satış ve pazarlama direktörü olarak görev yapmaktadır.  AKGÖL LTD   başta  "Hellim Peyniri" olmsk üzere diğer peynir çeşitlerini ve krema üretmekte ve Türkiye ile  Ortadoğu pazarına sunmaktadır.

12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN'ün yönetici olarak görev yaptığı AKGÖL LTD'in "Altın Yıldız Kalite Ödülü"nü kazanması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır.   

alt

12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN (sağdan 5.) TÜSİAB ziyaretine ve ikili görüşmelere  katılarak işbirliği fırsatlarını araştırdı. 

TÜSİAB web sayfasında yayınlanan ayrıntılı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

TÜSİAB facebook sayfasındaki ziyaret fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

Kıbrıs Türk sanayi Odası heyetinin  TÜSİAB'ı ziyaretine ilişkin haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.