alt

6. TKG programı heyet başkanı Dr.ELSHEN EBULHESENLİ  (ayakta, ortada)  T.C. Başbakanını Bakü'de iş yapan Türk şadamları ile buluşturan DEİK toplantısının hazırlıklarında görev üstlendi. 

Başbakan Yardımcısı MEHMET  ŞİMŞEK (sol başta) ve  Ekonomi Bakanı MUSTAFA ELİTAŞ (soldan 2.) işadamları  ile sohbet toplantısına katılarak, Başbakana eşlik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki programı kapsamında  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından 3 Aralık 2015 Perşembe günü Four Seasons Hotel'de, iş dünyasının temsilcileriyle düzenlenen toplantıda iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.

alt

Haberler Com portalında  yayınlanan ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Cihan Haber Ajansı'nın görüntülü haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

DEİK sohbet toplantıına katılan Başbakan Azerbaycan'da yatırırm yapan Türk işadamlarına hitap ederek, iki toplumun ilişkileirnin güçlendirilmesi için özel  destek mesajı verdi.

TRT portalında yayınlanan Bakü ziyareti fotoğrafları arasında bulunan DEİK toplantısının farklı fotoğrafları için lütfen tıklayınız.  

alt

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Başbakan Davutoğlu ile Bakü’de sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda işadamlarına hitap eden Başbakan Azerbaycan ile kurulan yakın diyaloğun önemine vurgu yaptı. 

Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Mehmet Şimşek   Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bakü ziyretine eşlik etti.

Sputnik Türkiye sitesinde yayınlnan görüntülü habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Haber Türk portalında yayınlanan görüntülü habere ulaşmak için lütfen tıklayınız.