alt

18. TKG programına Kırgızistan'da katılan  ZAVURBEK TURMANİDZE (3. sırada, arkada, soldan 5.)   Ahıska Türkü olan girişimcilerle işbirliği yapmaya önem vermektedir. Kırgızistan'da yaşayan Ahıska Türkü işadamlarının biraraya geldiği akşam yemeğinde  güç birliği  yapmanın önemi üzerinde duruldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan'dan katılan  ZAVURBEK TURMANİDZE inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir. 

alt

4. TKG üyesi SADYR EİBOV (ön sırada, sağdan 3. )  DATÜB genel başkan yardımcısı  olarak Kırgızistanda yaşayan Ahıska Türkleri ile sık sık biraraya gelerek sorunları tartışmakta ve çözüm üretilmesi için çaba göstermektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan SADYR EİBOV  (sağ başta) Dünya Ahıska Türkleri Biriği- DATÜB'ün kuruluşunda görev alarak, Genel Başkan Yardımcığı ile Genel Koordinatör görevlerini üstlenmiştir.