alt

Kazakistan'dan 9. TKG üyesi ASKER PRİYEV  (sağdan 2.)  konuk olduğu radyo programında Ahıska Türklerinin Kazakistan Halklar Asamblesi  şemsiyesi altındaki  katkıları ve toplumsal uyum konusunda gösterdikleri  samimi  yaklaşımla ilgili   görüş ve değerlendirmelerini  paylaştı.

Senatör ve Kamu Ajansı Başkanının katıldığı söyleşi programında genel ekonoik durum ve yaklaşan erken seçimler de gündeme geldi.

alt

TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan temsilcisi olarak kataılan ASKER PRİYEV  (solda) Ahıskalılar Derneği'nin Astana  Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır  ve AHISKA Gazetesi'nin Astana sorumlusudur.

alt

9. TKG üyesi ASKER PRİYEV  (soldan 5.başkent Astana'da Tengiri Otel'de yönetici olarak çalışmaktadır. Ahıska Türkleri ile ilgili tüm kültürel ve soyal girişimleri ve faaliyetleri gönüllü olarak büyük bir özveriyle yürütmektedir.

alt

9. TKG programı üyesi ASKER PRİYEV'in  AhIska Türkleri konusunda yürüttüğü sabırlı ve özverili çalışmalara ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Kazakistan Odalar Birliği'nin kuruluş  çalışmalarına katkıda bulunan ve yönetimde görev üstlenen 9. TKG üyesi değerli arkadaşımız ASKER PRİYEV'e başarılar diliyoruz.