alt

6. TKG programına Afganistan temsilcisi olarak katılan MUHİB VAHAB (solda), başkent Kabil'de sahibi olduğu büyük hipermartkette  TRT Televizyonu muhabiri ile yaptığı söyleşide Afganistan'daki ekonomik durum hakkında bilgi vererek, Türkiye ile Afganistan arasındaki ticari ilişkilerde yaşanan sorunları değerlendirdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi MUHİB VAHAB İtanbul Üniversitesi mezunudur.  Başkent Kabil'de yaşamaktadır. 

6. TKG üyesi MUHİB VAHAB. enerji, inşaat, inşaat, pvc kapı pencere sistemleri, beyaz eşya, otelcilik sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Marketler zinciri sahibidir, ELF madeni  yağlarının Afganistan  genel bayisidir. Taşımacılık sektöründe de iş yapmaktadır. Afganistan Türkiye  İş Konseyi üyesidir.

alt

Kırgızistan'dan 15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV'in başarıları dergi manşetlrie taşındı ve dergi kapağı oldu. 

ERKİNBEK DJOROEV ile yapılan röportaj ve dergide yayınlanan farklı fotoğraflar için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızistan temsilcisi olarak  ERKİNBEK DJOROEV, ODTÜ İnşaat Mühendisliği mezunudur ve başkent Bişkek'te yaşamaktadır.

15. TKG üyesi ERKİNBEK DJOROEV  inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. JIA-Genç İşadamları Derneği üyesidir. Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır.