alt

Özbekistan'dan 18. TKG üyesi MANSUR RAHİMOV bir grup işadamı ile birlikte 27 Ocak 2016 tarihinde  gittiği İngiltere'de  başkent Londra'yı ve kuzey doğuda İskoçya'nın  başkenti Edinburg kentini gezerek,  iş görüşmeleri yaptı ve yeni bağlantılar kurdu.

TOBB tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihlerinder Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan MANSUR RAHİMOV modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

18. TKG programı katılımcısı MANSUR RAHİMOV'un İngiltere ziyareti ve Londra gezisi izlenimlerini yansıtan fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasını ziyaret ederek ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen 11. TKG programına Yunanistan Batı Trakya bölgesinden  ktılan 11. TKG üyesi HÜSEYİN KASAPOĞLU  üç yıl önce yaşadığı  Gümülcine'den ayrılarak, eşiyle birlikte Londra'ya yerleşti.

Londra'yı ziyaret eden TKG üyeleri ile yakından ilgilenen ve ev sahipliği yapan değerli arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Romanya'dan katılan ELGHİN BARİ (sağda) İngiltere'nin başkenti Londra'da çalışmakt ve boş zamanlarında arkadaşları ile birlikte Dünya başkenti olan şehrin  hereks ehitap eden farklı kültürel seçeneklerini  değerlendirmektedir.  

alt

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Ukrayna Kırım'dan katılan SEIRAN ALIIEV 2015-2016 eğitim yılında lisanüstü programlarıyla ünlü The London School of Economics and Plitikal Science'da master yaparken, Londra'nın tarihi ve turusitik bölgelerini ziyaret etmeye de vakit ayırmaktadır.