alt

Afganistan'dan 5. TKG üyesi ZARİF RAHMETOĞLU (solda ve 16. TKG üyesi HASHİM BAYQARA (sağda)  Ekonomi Kulübü'nün Ankara'da Meyra Hotel'de yapılan Genel Kurul toplantısına katıldı.

alt

Ekonomi Kulübü'nün Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Üyesi olarak  seçilen 5. TKG üyesi ZARİF RAHMETOĞLU'nu (ortada) kutluyor, başarılar diliyoruz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde  düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan  ZARİF RAHMETOĞLU  inşaat sektöründe faaliyet gösteren  HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır.

alt

5. TKG programı katılımcısı ZARİF RAHMETOĞLU'nun  Afgansitan'da gerçekleştirdiği hastane projeleri ülkenin en konforlu hastaneleri olarak kabul edilmektedir.  

Hastane inşaatı ve donanımı konusunda da başarı projelere imza atan  ZARİF RAHMETOĞLU Afgan Yatırım Destekleme Kurumu Üyesidir. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İzmir,  Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katlan MOHAMMAD HASHİM  BAYQARA, fuarcılık sektöründe Kabul Green Expo şirketi ile faaliyet gösteren ve lojistik hizmetleri ve inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir. 

Turkish Mall adı altında faaliyet gösteren ve sadece Türk malı inşaat mazlemleirnin pazarlandığı bir tanıtım galerisi/mağaza işletmektedir. Aydın Afganistan Kültür Derneği üyesidir. 

alt

Ekonomi Kulübünün 31 Ocak 2016 tarihindeAnkara'da yapılan Genel Kurul toplantısına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için HASHİM BAYQARA'nın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.