11. TKG üyesi Dr. NEJAT DOĞAN (sağ başta) 11. Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL'ün (soldan 2.) 27  Ocak 2016 Çarşamba günü gerçekleşen Mercedes Müzesi ziyaretinde hazır bulundu.

Dr. NEJAT DOĞAN   "(sağda) Daimler Türk Treff "ekibinde  Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

11. Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL,  Dünya Piyasa Liderleri Zirvesi'nde konuşma yapmak üzere gittiği Almanya'da ziyareti boyunca Almanya’nın eski Cumhurbaşkanı CHRISTIAN WULFF eşlik etti.

ABDULLAH GÜL'e  Mercedes müzesini Mercedes şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı DİETER  ZETCHE gezdirdi. Zetsche gezinin sonunda Gül’e Mercedes şirketinde çalışan Türk yönetici ve mühendislerle tanıştırdı.

Cihan Haber Ajansı'nın fotoğraflı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul  illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan ikiz kardeşi Dr. NECDET DOĞAN ile birlikte katılan Dr. NEJAT DOĞAN  (sağ başta)  ABDULLAH GÜL'e (sağdan 2.) Mercedes Müzesi ziyareti sırasında )  eşlik eden Türk mühendisler arasında yer alarak, bilgi sundu.

Yeni Yüzyıl Gazetesindeki fotoğraflı müze ziyareti haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmekedir.

Palo Com internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı müze turu haberine  bu linkten ulaşılmaktadır.

T.C. Berlin Büyükelçi  H. AVNİ KARSLIOĞLU ve T.C. Stuttgart Başkonsolosu  AHMET AKINTI da 11. Cumhurbaşkanının  müze ziyaretine eşlik etti.

Abdullah Gül, Almanya'nın Schwabisch Hall kentinde, "Orta Ölçekli İşletmeler Dünya Ticaret Liderleri Zirvesi'ne katıldı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, zirvede yaptığı konuşmada;  "mevcut sorunlar çözüldüğünde bu ülkelerin yeniden inşası ve kalkınması için ekonomik aktörlere rol düşecektir"diyere Almanya'ya işbirliği çağrısında bulundu. GÜL konuşmasında, Almanya’da yaşayan Türklerin kurduğu KOBİ'lerin gurur verici olduğunu vurgulayan Abdullah Gül, konuşmasında bölgesel konulara da değindi.

Bugün Gazetesi'nin zirve ile ilgili ayrıntılı haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

11. Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL'ün twitter hesabında yayınlanan Almanya izlenimlerine ait fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

11. Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL  (soldan 3.)  Almanya temasları çerçevesinde, Mercedes Müzesi, Mevlana Camisi Derneği'ne de ziyaretlerde bulundu

11. TKG üyesi Dr. NEJAT DOĞAN'ın (soldan 2.) facebook sayfasını ziyaret derek GÜL'ün müze ziyaretine ilişkin  farklı fotoğraflara ulaşmak mümkündür.

Haber Türk  sitesinde yayaınlanan farklı fotoğraflar ve ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

ABDULLAH GÜL (ilk sırada, ortada Stuttgart ziareti sırasında daha  önce kundaklanan camide vatandaşlarla bir araya gelerek onlara konuşma yaptı. Abdullah Gül’ün bu konuşmasına cami cemaati büyük ilgi gösterdi.

T.C. Berlin Büyükelçisi  HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU  (arka sırada, sağda)  ve  T.C. Stuttgart Başkonsolosu  AHMET AKINTI 11. Cumhurbaşkanının Camii ziyaretine de  eşlik etti.