alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa  ve İstanbul'da  düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan ADNAN FUSHA  (solda) eşi ve yakınları ile birlikte 20 Ekim 2016 tarihinde Dubai'yi ziyaret etti.

1. TKG üyesi ADNAN FUSHA  Kosova'nınTürk şehri Prizren'de yaşamaktadır. Gıda üretim şirketinde yönetici olarak  uzun süre çalıştıktan sonra profesyonel işlerinden emekli olunca, eşi ve dostları ile birlikte gezilere katılarak, renkli anılar biriktirmektedir. yaza yalaraında Türkiye'deTrakya Bölgesinde Marmara sahilindeki yazlığında  dinlenmeyi tercih etmektedir.

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan SALAR AHMADİ POUR Dubai ziyareti sırasında Dubai Word Trade Centre'da iş görüşmeleri yaptı.

23 Ocak 2016 Cumartesi günü  iş bağlantılaraı yapmak ve bu vesile ile çevreyi görüp, biraz dinlenmek  amacıyla Dubai'ye giden 6. TKG üyesi SALAR AHMADİPOUR  yapay ada  Palm Jumeriah  üzerinde inşa edilen Sofitel Luxury Hotel'de konakladı.

6. TKG üyesi SALAR AHMADİPOUR'un Dubai ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıkalnması yeterli olacaktır.  

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İrandan katılan  SALAR AHMADİPOUR,  telekomünikasyon cihazları üretimi, donanım ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Ticaret Odası, Enformasyon Yüksek Konseyi, İran Muhaberat Şirketleri Derneği, İran Enformasyon Şirketleri Derneği, İran Bilgisayar Esnaf Birliği üyesidir.

6. TKG programı katılımcısı SALAR AHMADİPOUR'un Dubai izlenimlerine ait video görüntülerine ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edlmesi gerekmektedir.

alt

Gürcistan'dan  9. TKG üyesi LEVAN  GUGUNAVA (solda)    balayı tatilini  geçirmek üzere eşi ile birlikte  8 Şubat 2016'da  Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Balayı tatili için 7 Emirlikten biri olan Ras al-Khaimah  gezisi yapan  değerli arkadaşımızı kutluyor ve mutluluklar diliyoruz. 

TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan temsilcisi olarak kataılan LEVAN GUGUNAVA insan kaynakları, istihdam, eleman kiralama, personel eğitimi konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir.

alt

Kosova'dan 10. TKG üyesi ENİS CABRATİ   yeni yılı Dubai'de  karşılamak  ve  balayı tatilini  geçirmek üzere eşi ile birlikte  30 Aralık 2015'de Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Değerli arkadaşımızı kutluyor ve mutluluklar diliyoruz. 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ, Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU eşi, çocukları ve arkadaşları ile birlikte 24 Aralık 2016- 6 Ocak 2017 tarihleri arasında Dubai'yi ziyaret derek tatil yaptı ve çevreyi gezdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. TKG programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'den katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU toplu yemek üretimi,  mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir. Geliştirmiş olduğu Kozu Grill markası ile ABD’de bayilik vermiştir. Dağ oteli ile turizm işletmeciliği yapmaktadır. Türk ortağı ile Kırgızistan'da beton üretim tesisi kurmuştur. Temsilcilik alarak, Bişkek'te  ev tekstili alanında Türkiye'nin önde gelen markası  "Özdilek" mağazası açmıştır. 

alt

Bulgaristan'dan 11. TKG Üyesi  Avukat DENİZ SAİDOV (sağda) eşi ile birlkte 10 Aralık 2016 tarihinde Dubai'de şehrini köşe bucak gezerek, kış güneşinde tatil yaptı. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan DENİZ SAİDOV   halen İstanbul'da Kanyon Ofis Kule'de faaiyet gösteren hukuk şirketinde   Türkiye, Balkanlar, Orta Avrupa'da yatırım ortamı, şirkeler arası  ortaklıklar vb konularda  danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.   

alt

14. TKG üyesi   MOHAMMAD DAUOD QAYUMİ (solda)  yeğeni ile bilikte, pazar araştırmaları, alışveriş ve tatil yapmak amacıyla 26 Aralık 2015 Cumartesi günü Dubai'ye gitit. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganista temsilcisi olarak katılan MOHAMMAD DAUOD QAYUMİ   inşaat, mekanik, elektrik ısı yalıtımı ve cephe giydirme alanlarında taahhüt işleri yapan şirket sahibidir. Aydın Afganistan Kültür Derneği Başkan Yardımcısıdır.

14. TKG  programı katılımcısı DAVUD KAYUMİ'nin Duabi izlenimlerine arkadaşımızın  facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

16. TKG programına Afganistan'dan katılan SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF  yeni  malzeme  ve  son teknoloji ürünleri konsunda  piyasa araştırması yapmak ve kısa süreli bir tatilden yararlanmak üzere, 24 Aralık 2015  Perşembe günü İstanbul üzerinden Dubai'ye gitti.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Denizli, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dan katılan  SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF  bina, okul, hastane vb inşaat yapan, uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren, makine halısı ve profil PVC ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Aydın Afganistan Kültür Derneği üyesidir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan MASUD AHMADİ (SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH)  18 Şubat 2016 Perşembe günü   yeni iş bağlantılaraı kurmak ve arkadaşları ile birlikte tatil yapmak üzere Dubai'yi ziyaret etti. 

TOBB tarafından 1-13 Mart 2014 tarihlerİnde  Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul  illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'dna katılan  SAYED MASUD  SAYED AZİZULLAH,  ithalat, ihracat, uluslararası taşımacılık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Afganistan’da konuşlanan NATO ve ABD askeri güçleri için gıda temini ve askeri araç nakliyesi işlerini yapmaktadır. Afganistan Ticaret Odası üyesidir. 

alt

Irak'tan 18. TKG üyesi YOUNİS ADNAN 5 Mart 2016 Cumartesi günü bir grup arkadaşı ile birlikte Dubai'yi ziyaret ederek yeni mal alımı için konfekisyon ve aksesuar firmalarını ziyarert etti ve  çölde motorlu  safari turua katıldı. 

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (DEMİRCİ) kadın giyim ürünleri toptan ve perakende ticareti ile ilgilen şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası üyesidir.

18. TKG programı katılımcısı YOUNİS ADNAN'ın Duabi izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.