alt

TOBB tarafından düzenlenen 7. TKG programına KKTC'den katılan MUHİT İNCE  (önde) direktör olarak görev yaptığı aile şirketi İnce Eloktronik'in bayilerini 22-24 Ocak 2016 tarihlerinde  Antalya Kemer'de  ağırladı.

İnce Elektronik'in KKTC'nin farklı noktalaraındaki bayileri arasında Uğur derin dondurucu sistemlerinin satışında ilk üçe girenlere ödülleri verildi.

Antalya'nın Kemer  bölgesinde buluna Rixos Sungate Hotel'de düzenlenen İnce Elektronik bayiler toplantısına kataılan KKTC  firma temsilcileri için Antalya'nın tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenlendi. 

alt

7. TKG programı katılımcısı MUHİT İNCE (solda),  KKTC İnce Elektronik şirketi olarak, temsilcisi olduklaraı Uğur  marka derin dondondurucuların KKTC pazarında tanıtılmasına  ve satışına katkıda bulunan başarılı bayilere ödül verilmesi için 23 Ocak 2016 Cumartesi günü düzenlenen  törenin ev sahipliğini üstlendi.

İnce Elektronik firmasının Antalya bayiler toplantısına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için  bu linkin ziyaret edilmei gerekmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE (sağdan 7.)  Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan  aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

MUHİT İNCE ayrıca  IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstelenmiştir.

İnce Elektronik Antalya Bayiler Toplantısna ait farklı fotoğraflar için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.