alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan YÜKSEL SARAR (solda), TDU (Türk Alman İşverenleri Derneği)  tarafından 5. kuruluş yılını kutlamak amacıyla  22 Ocak 2016 Cuma akşamı Frankenthal Kongresszentrum'da  düzenlenen yeni yıl respsiyonuna katıldı.

TDU-Pfalz (Türk Alman İşverenler Derneği) kuruluşunun 5. Yıldönönümü nedeniyl  Frankenthal Kongresszentrum'görkemlibir  yeni yıl daveti düzenledi.

Rhenland Pfalz Eyalet Başbakanı Malu Dreyer, TC Mainz Başkonsolosu Arif Eser Torun'un da katıldığı resepsiyona bölge işverenleri ve sivil toplum kuruluşları yoğun ilgi gösterdi.

Mainz"de yaşayan Türk işadamlarının yoğun ilgi gösterdiği yeni yıl kutlama davetine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Eyalet Başbakanı MALU DREYER'in onur konuğu olduğu törenin fotoğraflarına ait farklı bir albüme bu linki tıklayarak ulaşmak mümkündür.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14. TKG programı katılımcısı YÜKSEL SARAR (solda) TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. MÜSİAD Rhein Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Mevlana Camii  Derneği 2. Başkanıdır.