alt

4. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı  LEVENT ÖZERDAĞ (ortada),KKTC'de  En Moda Dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "En Moda" ödülleri kapsamında "Yılın En Başarılı İş Adamı" ödülüne layık görüldü.

Kuruluşunun 3 yılın kutlayan En Moda Magazin  Dergisi  bu yıl ikinci kez  “Yılın En İyileri” ödül törenini düzenledi.  20 Ocak 2016 Çarşamba akşamı Merit Royal Hotel’de gerçekleşen ödül  töreninin sponsorluğunu Merit Royal Hotel, Maxim Royal ve Nurel Construction üstlendi.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girşimciler Programına KKTC temsilcisi olarak katılan  AKAN OZA, aile şirketi Oza Kahve'de yönetici olarak görev yapmaktadır. 

alt

En Moda Magazian Dergisi tarafındna 2. kez düzenlenen  ödül töreninde "Yılın Kariyer ve Başarı" ödülünü alan 11. TKG üyesi AKAN OZA arkadaşımızı kutluyor, başarılarının devamını dilyoruz.

alt

4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında iş ortağı ile bilrkte Lefkoşa'da Dereboyu caddesinde Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla açılan kafe haberi TKG web sayfamızda yayınlanmaktadır. Lütfen bu linki tıklayınız.

İspanyol çanta ve ayakakkabı markası Menbur Shoes markasının Kıbrıs temsilciliğini alan ve Doğa Park AVM'de satış mağazası açan  4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ arkadaşımızı   kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

alt

Kıbrıs Gazetesinde yayıınlanan  En Moda Dergisi ödül töreni haberine  bu linkten ulaşılmaktadır.

"En Moda" ödül töreninin ayrıntılarına  ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkümdür.

alt

11. TKG üyesi AKAN OZA'nın  (sol başta) facebook sayfasında yer alan En Moda Ödül törenine ait farklı fotoğraflar için lütfen tıklayınız.

alt

Havadis  Gazetesi TKG üyelerimiz  LEVENT ÖZERDAĞ (solda) ve AKAN OZA'nın 8sağda) başarısını haber yaptı.

Kıbrıs Son Dakika internet sitsinde yayınlanan ödül töreni haberine bu linkten ulaşılmaktadır.